Affärsengelska + Golf

Här får du som jobbar internationellt och gillar att spela golf ett oslagbart paket som kryddas av det spektakulära landskapet i södra Devon, engelsk kultur och bemötande samt lite Formula 1 historik signerad Nigel Manson.

Paketet består av förmiddagar hos Accent International på Bicton College där du får skräddarsydd, individuell undervisning i affärsengelska, helt och hållet anpassad till dina arbetsuppgifter, och eftermiddagar på vackra Woodbury Park Country Club där du endera tar lektioner med golfens instruktör eller spelar den vackra banan med utsikt över södra Devons kullar och Exemouth.

Välj att bo som inackorderad hos en av Accents värdfamiljer för en genuin upplevelse av engelsk gästfrihet i vackra hus på den engelska landsbygden eller på hotellet i anslutning till banan där bl a SPA, tennis och trerätters middagar ingår i priset. Hela anläggningen grundades av Nigel Manson och hans World of Racing utställning finns som en del av hotellet.

Det finns även utvalda datum för dig som vill spela och träna i grupp och därmed få ett mycket fördelaktigt pris.

För mer information om engelska + golf kontakta Per hos Executive English på 08-668 74 14 eller per@executiveenglish.se. En PDF-broschyr finner du om du klickar här.

Priser per person och vecka (helpension)

Vi kan även offerera priser för grupper och andra kombinationer som Engelska + Tennis, Engelska + Ridning eller Engelska + Segling.

20 timmars individuella lektioner i affärsengelska plus golf på Woodbury Park. Tillgängliga året om. £ 3000
   
Boende i familj inkl måltider £ 325
alternativt  
Boende på Woodbury Park Golf and Country Club inkl hotellfrukost, trerätters middag, tillgång till Spa m.m. £ 850
   
Anmälningsavgift £ 150
   
Gruppveckor med boende i familj (endast vissa veckor, se nedan) totalpris inklusive studier, golf, logi och alla måltider. £ 2525

Golfveckor 2017 är:

May 8-12 2017
June 5-9 2017
July 3-7 2017
August 7-11 2017
September 4-8 2017