Kurser i affärsengelska m.m.

Det engelska språket dyker upp i allt fler sammanhang och det ställs allt högre krav på språkkompetensen. Sedan 2008 har vi hjälpt företag, organisationer och individer att förbättra engelskan i olika situationer. Ofta handlar det om att få ökat flyt i t ex säljsamtal, när man presenterar, när man argumenterar eller när man umgås, men det kan även vara att skriva korrekt affärsengelska i text eller att utöka ordförrådet inom en viss bransch.

Oavsett vilket så är varje kund, varje uppdrag och varje individ unik. Vår huvuduppgift är att skräddarsy kurser i affärsengelska för våra kunder in i minsta detalj. Innehåll, omfång, plats och tid styrs helt och hållet av kundens förutsättningar. Resultatet blir kurser i affärsengelska som snabbt och effektivt tar våra kunder till nya höjder och som aktivt bidrar till ökad produktivitet.

Detta åstadkommer vi dels genom att lyssna noga på vad våra kunder vill ha och dels genom att ha språkkonsulter som inte bara kan engelska; de är även jurister, ekonomer, journalister, statsvetare, etc. vilket gör att de förstår våra kunders omvärld och de kan sätta in språket i ett större sammanhang.

Behöver du hjälp med någon aspekt av affärsengelskan, kontakta mig på 073-600 44 16 så diskuterar vi vidare.

We look forward to hearing from you
Julia Linden-Hill